Već godinama unazad svojim korisnicima pružamo uslugu Managed Backup. Praktično svi oni bez izuzetka su bili svesni da je bekap važan, radi se sa željom da nam nikada ne zatreba, ali realno je da možemo doći u situaciju da nam od njega zavisi poslovanje. I pored ove svesti, mnogi naši korisnici nisu znali odakle da počnu da se bave ovim problemom i zato godinama “gurali pod tepih” pitanje bekapa.

Svima njima smo pomogli da odahnu, jer sada znaju da mogu da se oslone na svoj bekap. On se radi prema politici koju smo zajedno definisali u skladu sa potrebama poslovanja, uz pomoć alata koji optimalan za dati slučaj, i uz stalno praćenje izvršenja i testiranje ispravnosti sa naše strane. Kada smo pomenuli izbor bekap alata, mora se dodati da stalno istražujemo i testiramo različita bekap rešenja i trenutno je Acronis vendor koji nam je izbor u najvećem broju slučajeva.

Acronis bekap rešenje se pokazalo kao veoma jednostavno i pregledno za korišćenje, lako dostupno jer je web bazirano, vrlo pouzdano, i fleksibilno – radi sa svih platformi i na svim platformama. Takođe, moguće je birati lokalni ili cloud storage za čuvanje bekapa. Dodatna prednost u odnosu na druga bekap rešenja je činjenica da Acronis deo svog security portfolija uključuje uz bekap besplatno. Snimanje stanja i procena ranjivosti sistema, anti-virus, anti-malware i anti-ransomware zaštita za radne stanice su samo neke od njih.

Ukoliko ni vi niste sigurni da vam je bekap ispravan ili možda odlažete već neko vreme pitanje implementacije bekap rešenja, dozvolite da vam pomognemo.

Za više informacija o usluzi Managed Backup i Acronis rešenju, kontaktirajte nas ili zakažite besplatne konsultacije.