Fortinet je godinama unazad svetski lider u oblasti sveobuhvatnih integrisanih rešenja za efikasnu IT bezbednost i zaštitu žičnih i bežičnih mreža. Jedini je proizvođač koji svoja rešenja bazira na posebno dizajniranom hardveru, razvijenom za potrebe brze i efikasne primene višeslojnih zaštitnih mehanizama. Ova činjenica je osnov za Fortinetovu jedinstvenu filozofiju – jedan uređaj/kutija za sve IT bezbednosne potrebe, što ujedno omogućuje jednostavnost planiranja i uvođenja, i iznad svega ukupnu ekonomičnost.

Fortinet Security Fabric je bez ikakve dileme trenutno najperformantnija integrisana platforma za celovitu IT zaštitu i uspešnu borbu protiv svih vrsta internet pretnji. Na celoj familiji FortiGate zaštitnih uređaja Fortinet podržava najširi spektar funkcionalnosti: IPS/IDS, wireless controller, e-mail filtriranje, web filtriranje, kontrolu aplikacija, duboku inspekciju paketa, DLP, multi-factor autentikacija, SD-WAN, sandbox, DNS zaštita, a sve što je potrebno za aktiviranje zaštitnih mehanizama je odgovarajuća FortiGuard licenca.

Primenom najsavremenijih tehnologija IT zaštite, baziranih na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju, Fortinet korisnicima obezbeđuje efikasnu zaštitu od poznatih, ali i nepoznatih pretnji. Danas su internet pretnje sve češće skrojene i usmerene na određenog korisnika a trenutak za sprovođenje napada se najčešće bira tako da efekat iznenađenja bude maksimalan. U takvim okolnostima da bi sistem zaštite bio efikasan on mora biti celovit, inteligentan i višeslojan, nadzor dešavanja mora biti kontinuiran, biti spreman za brze reakcije, kao i uporno raditi na ojačavanju zaštitnih bedema.

Datatek je u mnogo navrata dokazao da je najiskusniji Fortinet partner u Srbiji sa nekoliko desetina uspešnih implementacija, u periodu od 2013. godine do danas. Projekata je bilo svih veličina: od manjih okruženja i samo Next-Generation FireWall-a do velikih razuđenih korisničkih sistema sa mnogo zaštitnih servisa, bezbednom WiFi mrežom i obukom korisničkog IT tima. Pored toga naš tehnički tim se kontinualno edukuje i sertifikuje u skladu sa zahtevima i preporukama samog Fortineta.

Ukoliko vas interesuje kako mogu da se primene FortiNet rešenja na vaš sistem, zakažite besplatne konsultacije!

Saznajte još detalja o IT bezbednosti iz naše besplatne Cybersecurity brošure!